Buick Business MPV Concept

General Motors a dezvaluit primul dintr-o serie de vehicule ce urmeaza sa fie lansate in China in anii ce vor urma. Este vorba despre Buick Business MPV Concept si este dezvoltat de catre PATAC (Pan Asian Technical Automotive Center). Este un minivan full-size ce poate gazdui pana la sase pasageri, pe trei randuri de scaune individuale, are o lungime de 5.279 mm si un ampatament de 3.198 mm.

Modelul este o combinatie de Buick LaCrosse 2010, Riviera Concept (model prezentat la Shanghai in 2007) si elemente de pe ultimele prototipuri Opel, in special Meriva Concept. Printre elementele ce dau imaginea unui design unic, ar fi de mentionat usile culisante spate si lipsa pilonilor B, lucruri ce ajuta la un mai usor acces la interior.

Interiorul te duce in viitor, cu bordul futuristic si instrumentele cu elemente tridimensionale, cu ajutorul consolei ce poate fi mutata intre cele doua randuri de scaune spate sau cu al doilea rand de scaune ce se poate roti cu pana la 225 de grade.

Conform spuselor celor de la GM, Buick Business Concept Vehicle va fi baza pentru urmatoarea generatie de vehicule hibrid ce vor fi introduse in China in viitorul apropiat. Acest nou sistem va fi construit pe tehnologia hibridului BAS (Belt nator Starter), tehnologie disponibila deja in China pe Buick LaCrosse Eco-Hybrid.

Urmatoarea generatie de sisteme hibrid de la General Motors, va folosi baterii litiu ion de ultima generatie ce imbunatatesc consumul de combustibil cu aproximativ 20 de procente fata de actualele sisteme hibrid.

Рекомендуем узнать:
Опубликовано: 08.09.09 | Просмотров: 1058 | [ + ]   [ - ]   | Печать

Игры

  • Power Driving Rally Point Police Pursuit
  • Burnin Rubber Crazy Mustang Traffic Slam
  • Bernyard RockyRider Oversize - гонки на большых авто

Опросы

Активных опросов на данный момент нет.

Курс валют BNM

MDL 
USD 17.1322
EUR 19.3054
RON 0
UAH 0.6291
RUB 4.0703