Concept GT by Citroen

Poate unul dintre cele mai impresionante concepte prezentate la salonul auto de la Paris a fost GT by Citroen, un concept imaginat pentru lumea digitala. Conceput impreuna cu Polyphony, designerul jocului Gran Turismo 5, GT este deja disponibil pentru cei ce doresc sa experimenteze jocul produc se Sony.


GT este propulsat de un sistem de propulsie electric pe baza fuel-cell, total nepoluant.

Conceptul are o lungime de 4,960 mm, o lăţime de 2.080 mm şi o înălţime de 1.090 mm; este oferit cu jante in formă de diamant au 21”, subliniind caracterul sportiv al conceptului. Cele două uşi în stil „gullwing” oferă conceptului „GT by Citroen” un nivel de accesibilitate rar întâlnit la un astfel de vehicul. Şoferul şi co-pilotul pot cu uşurinţă intra sau ieşi din maşină.


Tabloul de bord, cu un design curat fără elemente inutile, se integrează perfect în ceea ce pare o sculptură impozantă din cupru. Liniile moderne ale sculpturii devin tunelul central al vehiculului, ilustrând perfect puterea modelului GT By Citroen şi părând că-i canalizează forţa. Creat în tendinţă cu aceasta sculptură, volanul din piele şi oţel reflectă, de asemenea, spiritul sportiv din interiorul cockpit-ului.

Sursa : http://ro.topspeed.com

Рекомендуем узнать:
Опубликовано: 05.12.09 | Просмотров: 1154 | [ + ]   [ - ]   | Печать

Игры

  • Power Driving Rally Point Police Pursuit
  • Burnin Rubber Crazy Mustang Traffic Slam
  • Bernyard RockyRider Oversize - гонки на большых авто

Опросы

Активных опросов на данный момент нет.

Курс валют BNM

MDL 
USD 17.1322
EUR 19.3054
RON 0
UAH 0.6291
RUB 4.0703