Premiera: Bentley Flying Spur Speed

Bentley a prezentat astazi un facelift pentru sedanul Continental Flying Spur dar si o versiune Speed a acestuia.

Bentley a dezvaluit astazi un facelift pentru modelul Continental Flying Spur si o editie Speed a acestuia.

Asa cum probabil banuiati, este vorba despre o editie Speed similara celei oferite pentru Continental GT, echipata cu acelasi propulsor W12 bi-turbo care ofera 600 de cai putere, cu 48 mai multi decat versiunea standard.

Continental Flying Spur Speed devine astfel cel mai puternic model cu patru usi produs vreodata de Bentley, sedanul laudandu-se cu performante demne de invidiat: un sprint de la 0 la 100 de km/h in doar 4.8 secunde si o viteza maxima de 322 km/h.


Modificarile de sub capota sunt insotite de o suspensie modificata, o garda la sol mai coborata si o directie revizuita.

La exterior, Flying Spur Speed se individualizeaza prin grila fata redesenata, tevile de esapament cu finisaj cromat si jantele de 20 de inch din aliaj incaltate cu pneuri Pirelli P-Zero UHP, de performanta. La interior, pasagerii care se vor astepta la ccente sportive nu vor intalni decat un volan cu trei spite capabil sa sublinieze aceasta trasatura.


Versiunea de serie, care a primit noul facelift pentru 2009 nu bifeaza decat cateva modificari minore la nivelul aspectului exterior: un spoiler spate redesenat, ornamente cromate la nivelul blocurilor optice fata si spate, o izolatie fonica mai buna, o grila frontala revizuita, prize de aer mai mari, suspensii noi si jante de 19 inch din aliaj cu pneuri Pirelli UHP.

La interior, pasagerii se vor bucura de un sistem audio Naim cu amplificator de 1100 de wati, cel mai puternic sistem oferit pe o versiune de serie, cruise control si noi culori pentru tapiseria habitaclului.

Рекомендуем узнать:
Опубликовано: 02.12.09 | Просмотров: 1059 | [ + ]   [ - ]   | Печать

Игры

  • Power Driving Rally Point Police Pursuit
  • Burnin Rubber Crazy Mustang Traffic Slam
  • Bernyard RockyRider Oversize - гонки на большых авто

Опросы

Активных опросов на данный момент нет.

Курс валют BNM

MDL 
USD 17.1322
EUR 19.3054
RON 0
UAH 0.6291
RUB 4.0703